Talent werven en vasthouden

Je zoekt high potentials voor jouw bedrijf. Je moet concurreren met corporates met een enorme recruitment afdeling en een groot budget voor employer branding en social mediacampagnes. Jij, als HR-professional of manager van een MKB/Startup zoekt een oplossing om topkandidaten aan je te binden. Lastig? People in Science helpt je met recruitment oplossingen en HR-support en consultancy.
In ieder recruitment proces gebruikt People in Science haar inhoudelijke expertise, de nieuwste inzichten en best practices om de juiste kandidaat voor jouw bedrijf te vinden. Elke kandidaat die via ons wordt voorgesteld hebben wij uitgebreid gesproken, is op de hoogte van de sfeer en situatie van de betreffende afdeling, en heeft interesse in jouw bedrijf. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met werving en selectie in de branches Life Science, Biotechnologie, Chemie en de Farmaceutische industrie. We maken gebruik van de nieuwste technologieën maar houden tegelijkertijd vast aan de menselijke maat en een persoonlijke benadering. Door onze dagelijkse gesprekken met deze professionals weten we wat zij belangrijk vinden in hun werk. We delen deze kennis graag met jou en als je dat wilt, adviseren we je hoe je je bedrijf aantrekkelijk maakt voor high potentials. Wij kunnen de werving en selectie voor je verzorgen.
Als 100% Nederlands bedrijf kennen we de lokale markt, maar ook ons internationale netwerk zetten wij graag voor je in.

In onze branche (biotech, farma, life science en chemie) vinden wij inhoudelijke kennis belangrijk.
Alle consultants van People in Science hebben een achtergrond in de branche en begrijpen precies waar jij behoefte aan hebt.

Wij schakelen snel en vinden ons werk pas écht leuk als we persoonlijk contact hebben, zowel met jou, als klant als met de kandidaat; sterker nog, wij zien dit als essentiële factor voor een succesvolle samenwerking.

People in Science gaat voor een duurzame oplossing, wij vinden het belangrijk dat de tijd die jij investeert in het inwerken van je nieuwe medewerker zich op korte termijn uitbetaalt en resulteert in een “outstanding performance”. Om jou bij deze doelstelling te ondersteunen, hebben wij het “Happy People in Science” programma ontwikkeld, lees hier meer over deze service.