Corporates

Als multinational weten sollicitanten de weg naar jouw bedrijf te vinden. Waarschijnlijk bent je, als corporate recruiter, dagelijks bezig met employer branding en “candidate experience”.

Waar het gaat om inhoudelijke kennis van specialistische functies, kan je misschien wel wat ondersteuning gebruiken. Hoe fijn is het, dat het bureau waar je mee samenwerkt aan een half woord genoeg heeft om te weten welke kandidaat jij zoekt.

De consultants van People in Science hebben allen een achtergrond in de chemie, farma, biotech, life science en food en kunnen je ondersteunen bij het werven van schaarse specialisten. Ons netwerk is groot, vanuit onze studie- en werk achtergrond, maar ook omdat wij meer dan 10 jaar in deze branche bemiddelen.

In tijden van schaarste aan kandidaten weten wij die éne specialist te vinden; in tijden van een groot aanbod, helpen wij jou om de beste kandidaat te selecteren, zodat je geen honderden cv’s hoeft door te worstelen. Dit bespaart je tijd (en dus geld) zodat jij je bezig kunt houden met andere belangrijke zaken.
People in Science biedt meer dan recruitment services lees hier meer over onze consultancy services.

People in Science is een 100% Nederlands bedrijf, met uitstekende lokale marktkennis, maar ook met een uitgebreid internationaal netwerk.

Zoek je een bedrijf dat binnen 24-uur 6cv’s doorstuurt, dan zijn wij niet de juiste partij. Geloof je net als wij dat een uitstekende en transparante candidate experience een vereiste is voor je employer brand dan praten we graag verder.

  • Meer dan 10-jaar ervaring met de recruitment van schaarse specialisten in Life Science, Biotech, Chemie en de Farmaceutische industrie;
  • VIP experience van professionals (“kandidaten”) en klanten staat centraal;
  • Toegewijde consultants met een entrepreneurial mind-set en een grote persoonlijke drive;
  • Kwaliteit gaat boven kwantiteit op alle vlakken;
  • We combineren de nieuwste technologieën met een persoonlijke benadering;
  • Inhoudelijke vakkennis binnen de niche en een groot gespecialiseerd netwerk.

Wilt u meer weten bel: +31 (0) 294 77 27 00

of mail ons: info@peopleinscience.nl