Recruitment services

Wil je binnen 24 uur 6 cv’s ontvangen? Dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Geloof je net als wij dat kwaliteit gaat boven kwantiteit? Dan kunnen wij je helpen. People in Science biedt duurzame recruitment oplossingen gebaseerd op de nieuwste technologieën en een persoonlijke benadering aan Startups, MKB en corporates.
Je zoekt high potentials voor jouw bedrijf. Je moet concurreren met corporates met een enorme recruitment afdeling en een groot budget voor employer branding en social mediacampagnes. Jij, als HR-professional of manager van een MKB/Startup zoekt een oplossing om topkandidaten aan je te binden. Lastig? People in Science helpt je met recruitment oplossingen en HR-support en consultancy.
Als multinational weten sollicitanten de weg naar jouw bedrijf te vinden. Waarschijnlijk bent je, als corporate recruiter, dagelijks bezig met employer branding en “candidate experience”. Waar het gaat om inhoudelijke kennis van specialistische functies, kan je misschien wel wat ondersteuning gebruiken. Hoe fijn is het, dat het bureau waar je mee samenwerkt aan een half woord genoeg heeft om te weten welke kandidaat jij zoekt.