HR-support en consultancy

People in Science kijkt verder dan recruitment alleen en gaat voor een duurzame oplossing. Wij vinden het belangrijk dat de tijd die jij investeert in het inwerken van je nieuwe medewerker zich op korte termijn uitbetaalt en resulteert in een “outstanding performance”.

Om jou te helpen dit te realiseren, hebben wij het “Happy People in Science” programma ontwikkeld. We ondersteunen het afdelingsmanagement om een stevig fundament te leggen voor het functioneren van de nieuwe medewerker, waardoor hij/zij sneller ingewerkt is en op korte termijn waardevol voor je bedrijf is. Er worden bijvoorbeeld concrete doelen gesteld en de ontwikkeling wordt gevolgd en gedocumenteerd.

Mocht het onverhoopt nodig zijn dat er medewerkers moeten afvloeien, dan kan People in Science ondersteunen door het geven van sollicitatietrainingen en trainingen op het gebied van oriëntatie op de arbeidsmarkt, zodat deze medewerkers snel een nieuwe baan kunnen vinden.

Medewerkers van de huidige generatie kiezen eerder voor een bedrijf met een goed trainings- en coachingsprogramma. Daarom kan je met de inzet van Happy People in Science ook als klein bedrijf de concurrentie aan met corporates.

  • VIPervaring voor opdrachtgevers en professionals (“kandidaten”) staat centraal; kwaliteit gaat boven kwantiteit op alle vlakken;
  • Meer dan 10-jaar ervaring met recruitment in Life Science, Biotech, Chemie en de Farmaceutische industrie;
  • We combineren de nieuwste technologieën en houden vast aan een persoonlijke benadering;
  • We gaan verder dan recruitment en bieden kleine bedrijven oplossingen op maat om medewerkers te rekruteren en hen te helpen het beste uit zichzelf te halen;
  • People in Science “ontzorgt”.

Wil je meer weten bel: +31 (0) 294 77 27 00

of mail ons : info@peopleinscience.nl

Human Capital is het fundament van innovatie en groei