Bjorg Ebbendorf

Functie: Consultant Recruitment
Op 24-01-1987 ben ik in Leiden geboren en ik ben deels opgeroeid in West en Noord-Nederland. Samen met mijn vrouw woon ik inmiddels al een aantal jaar in Amsterdam en we hebben net een huis gekocht in Utrecht.
Als kind was ik altijd al geïnteresseerd in biologie. Biotechnologie was daarom voor mij een logische studiekeuze. Het idee om de natuur voor je te laten werken intrigeerde me. Tijdens mijn stages heb ik een aantal leuk opdrachten mogen vervullen bij verschillende academische researchgroepen.

Na het behalen van mijn bachelor ben ik in de wereld van de farmaceutische industrie gerold bij Janssen Biologics. Dit was het begin van een loopbaan in de kwaliteitssector. Met veel plezier heb ik aan verschillende projecten gewerkt, variërend van het introduceren van nieuw apparatuur tot het herindelen van nieuwe werkprocessen. Mijn GMP-kennis is hierdoor ook sterk gegroeid doordat alle werkzaamheden werden verricht onder strikte GMP-regelgeving.

Na een tijd te hebben meegedraaid in quality, besefte ik dat ik niet meer gelukkig werd van het werk op een laboratorium. Ik miste de verschillende sociale contacten met mensen die ik bijvoorbeeld wel had tijdens mijn studenten bijbaantjes in een bruin café. Ondanks dat ik werkzaam was bij een commercieel bedrijf, miste ik het commerciële gedachte goed wat me juist zo interesseert. Mijn ontmoeting met Geertje en Lisette heeft doen inzien dat ik al deze elementen kon bundelen in de vorm van een functie als recruiter bij People in Science.

Met veel plezier ben ik deze uitdaging aangegaan omdat ik er heilig in geloof dat mensen het beste van zichzelf laten zien wanneer ze op hun plek zijn. Met deze gedachte hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren aan mensen die opzoek zijn naar hun ideale werkplek.

Email: bjorg@peopleinscience.nl

Mobiel: 06 53489042