Missie en visie

Wij vinden dat we de leukste baan van de wereld hebben en dit gunnen we jou ook! People in Science staat daarom voor een persoonlijke benadering waarbij de professional steeds centraal staat in het proces. Wij (Lisette Spoelder en Geertje Janssen) doen dit werk vanuit een grote interesse in mensen, hun drijfveren, dromen en talenten. Wat ons gelukkig maakt is mensen helpen om hun dromen te verwezenlijken en hun potentie volledig te benutten.
Recruitment lijkt te gaan om het invullen van vacatures, functies en rollen. Maar het zijn de mensen achter de cv’s en functies die er toe doen en de missie van een bedrijf realiseren – een missie die hopelijk de wereld ook een beetje mooier maakt. Wij halen alles uit de kast om dat te faciliteren!

We spreken liever over “professionals” dan over “kandidaten”. Het begrip kandidaat past bij het uitgangspunt dat werkgevers – vanuit een superieure positie – beslissen wie wel en niet geschikt is voor een functie. Deze opzet vinden wij ouderwets en ongunstig voor alle betrokken partijen. Gelukkig zien we dat de persoonlijke kwaliteiten en ambities van werknemers steeds belangrijker worden. Bekwaam en gedreven personeel is schaars en als expert ben jij dus aan zet! Desgewenst coachen we onze professionals tijdens het recruitmentproces om zich bewust te worden van hun mogelijkheden en hun kwaliteiten duidelijk te verwoorden. Onze opdrachtgevers ondersteunen wij om het talent van vandaag én morgen aan te spreken door een gestroomlijnd en aantrekkelijk recruitmentproces.

Bij People in Science vind je vrijwel uitsluitend vacatures voor vaste banen. Dit doen we omdat we geloven dat een vaste aanstelling meer kansen biedt voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, iets waar zowel de werknemer als werkgever van profiteren. Ons toekomstperspectief is dat professionals steeds meer gaan denken en spreken vanuit hun unieke waarde en zelf de verantwoording nemen om zich te blijven ontwikkelen. Hierdoor herkennen werkgevers hen als talent dat ze aan boord WILLEN halen- ongeacht welke vacatures er op dat moment zijn.