Lisette Spoelder

Functie: Directeur, eigenaar en oprichter.
E-mailadres: lisette@peopleinscience.nl
Mobiel: +31 (0) 6 53 606 027
Geboren op 11 juli 1962 in Amsterdam en opgegroeid in Abcoude. Ik woon met mijn man en hond in Abcoude.
Van jongs af aan wilde ik de verpleging in: ik wilde voor mensen zorgen. Die droom heb ik verwezenlijkt en ik heb dan ook 15 jaar in de verpleging gewerkt.

Na jaren als Hoofdverpleegkundige van een verloskunde-afdeling besloot ik over te stappen naar het bedrijfsleven en werd ik vestigingsmanager bij uitzendbureau Savaz, onderdeel van Randstad Gezondheidszorg.

Vervolgens ben ik bij FarmaSel gaan werken, een werving- en selectiebureau voor de farmaceutische industrie en hier is mijn liefde voor de werving en selectie ontstaan. Hier vond ik het “zorgen voor mensen” ook weer terug.
Ik wilde mijn commerciële talenten verder ontwikkelen en ben daarom overgestapt naar Beun De Ronde, een bedrijf in mijn woonplaats dat laboratoriumapparatuur verkoopt. Mijn taak was onder andere het op de markt introduceren van een diagnostische ELISA-kit. Daarnaast heb ik ook apparatuur verkocht en hierdoor is mijn interesse voor de mensen in deze branche gewekt. De grote mate aan kennis bij professionals binnen de science, gecombineerd met de no-nonsense instelling, spreekt mij erg aan. Dat heeft me doen besluiten om een werving- en selectiebureau op te zetten gericht op de branches Life Sience, Chemie, Biotechnologie en Farmaceutische industrie. De eerste twee jaar samen met een partner (Compagnon, recruitment bureau voor de Human Resource branche) en vervolgens vanaf 1 januari 2009 als zelfstandige, met Geertje Janssen. Na verloop van tijd is onze dienstverlening breder geworden en richten wij ons niet alleen op recruitment, maar op alle aspecten van de carrière van professionals in onze branche.

“Kwaliteit, integriteit en mensgerichtheid zijn de belangrijkste voorwaarden voor een optimale zakelijke relatie en dat is wat ik wil uitstralen met People in Science. Daarnaast vind ik het belangrijk dat werk moet bijdragen aan een gelukkig leven. Dat is de reden dat ik me sterk maak voor een langdurig dienstverband, waarin mensen zich ten volle kunnen ontplooien.”
  • People in Science
  • Waterpolo (trainer/coach)
  • Zwemmen
  • Mountainbiken
  • Hardlopen
  • Hond Sascha
  • Lezen
  • De zee (om langs te lopen en bij >18 C graden watertemperatuur om in te zwemmen)