Contactgegevens

De Hofclub, 3e etage van gebouw Hofstaete
Zaagmolenlaan 4, Woerden
 • Vanaf station WoerdenVanaf het station is het 5 minuten lopen. Neem ‘Uitgang Zuid’ van het station en volg de Polanerbaan. U slaat bij de tweede afslag rechtsaf, deze straat loopt over in de Zaagmolenlaan. U loopt circa 100 meter door totdat u aan de rechterhand de entree van de Hofstaete (Zaagmolenlaan 4) treft.
  Bij de ingang toets je 033 in gevolgd door de beltoets (midden boven de cijfertoetsen).

  Routebeschrijving vanaf de A12

  Vanaf de A12 neemt u afslag (14) Woerden en slaat u bij de stoplichten direct rechtsaf richting Woerden via de M.A. Reinaldaweg. Rijd circa 1 km door tot de rotonde, hier neemt u de tweede afslag (linksaf) richting Middellandbaan.

  Na 350 meter komt u wederom bij een rotonde, neem hier de eerste afslag (rechtsaf). U bevindt zich nu op de Polanerbaan. Neem na circa 260 meter de eerste afslag links, naar de Zaagmolenlaan. U rijdt hier circa 100 meter door totdat u aan de rechterhand de entree van de Hofstaete (Zaagmolenlaan 4) treft.

  U kunt vrij parkeren op ons eigen terrein (toets 033 in gevolgd door de beltoets – midden boven de cijfertoetsen).

  Ook zijn er gratis mogelijkheden in de nabije omgeving aan de Zaagmolenlaan, Watermolenlaan, Houttuinlaan en op het grote parkeerterrein aan de Polanerbaan. Daarnaast kun je gebruikmaken van de parkeerplaats van het ziekenhuis, dat is vooralsnog gratis.

 • Als je met de auto reist kan je het beste parkeren in de garage naast de Digros op de Langegracht 3 in Leiden.
 • Wanneer je de garage uitloopt steek je de Langegracht over.
 • Via de Reineveststeeg kom je vervolgens bij de ingang van de Nieuwe Energie. People in Science zit op de eerste verdieping in Unit 15 (Blended)
 • Ga na de receptie links de gang in, loop helemaal door tot het einde – na het restaurant, passeer nog 2 deuren en neem daar de trap of lift naar de eerste etage.