People in Science voor schaarse specialisten.

People in Science richt zich op het in contact brengen van organisaties met deze schaarse specialisten. Wij bemiddelen uitsluitend kandidaten, die concreet belangstelling hebben voor een specifieke carrièrestap bij uw type organisatie en vakdiscipline.

Recruitment

Onderzoekers en laboratoriummedewerkers in chemie, biotechnologie, life science, farma, milieu en food zijn zeer gewild én lastig te vinden. Snelle beschikbaarheid van deze professionals is echter cruciaal voor de kwaliteit en de prestaties in deze sectoren. People in Science helpt u aan structurele en tijdelijke oplossingen, zowel op hbo- als op academisch niveau.

Hoe lost People in Science uw vraag op

In deze sectoren is de specialisatiegraad vaak hoog en zijn werkgevers niet altijd makkelijk herkenbaar voor kandidaten. People in Science brengt de markt van potentiële kandidaten al in kaart voordat een opdrachtgever zich aandient. Daarnaast hebben wij uitstekend zicht op het type organisaties in deze sectoren. Dit optimaliseert de kans op een betrouwbare en langdurige match.

People in Science onderscheidt zich door een persoonlijke en heldere aanpak. U heeft een vast contactpersoon, die alles voor u regelt.

Expertise wanneer u die nodig heeft

Via People in Science maakt u gebruik van specifieke expertise op het gebied van recruitment en loopbaanontwikkeling op het moment en voor zo lang het voor u wenselijk is.

Groter bereik

People in Science geeft toegang tot een hoogwaardig netwerk, waardoor u meer kandidaten binnen uw bereik heeft dan via traditionele kanalen. Het is voor kandidaten vaak lastig te beoordelen of een organisatie binnen deze sectoren echt bij hen past. Voor velen is het daarom aantrekkelijk om via een professioneel bureau met u als werkgever in contact te komen.

Effectief

Doordat u niet zelf hoeft te werven, verloopt het totale proces sneller. U verliest bijvoorbeeld geen tijd aan het verwerken van reacties en het beoordelen van ongeschikte kandidaten. De grootste besparing wordt uiteraard bereikt doordat People in Science in een hoogwaardig netwerk kan zoeken.

Snel resultaat

Omdat werving en selectie onze kernactiviteit is, gebeurt dit snel en efficiënt. U hoeft zich uitsluitend bezig te houden met de door ons geselecteerde kandidaten. Dat vergroot het rendement van uw investering.

Betrouwbaar

Omdat wij overtuigd zijn van de effectiviteit van onze aanpak durven we te werken op basis van ‘no cure, no pay’ en hanteren wij een garantietermijn. Als een kandidaat binnen deze termijn alsnog niet geschikt blijkt, zoeken wij een nieuwe kandidaat.

Wilt u weten wat People in Science voor uw bedrijf kan betekenen dan komen wij dit graag persoonlijk toelichten.
Wij zijn te bereiken op 0294-772700 of via de mail: info@peopleinscience.nl

This post is also available in: Engels